Wat zeggen onze klanten over onze producten, service en oefeningen?

Misschien twijfel je nog of onze producten wel van goede kwaliteit zijn of dat onze oefeningen effectief zijn voor jouw probleem? Misschien kunnen onderstaande reviews je helpen te overtuigen!

Wij zijn begonnen met deze website en het maken van onze producten door de goede ervaring die wij hebben bij het programma van Kneesovertoesguy op Youtube. bekijk zijn video’s vooral voor meer informatie.

” De Shin Trainer is simpel, maar een ‘must have’ in de gym. Het trainen van de tibialis (spier op het scheenbeen) wordt vaak vergeten, maar kan voor veel mensen een enorm verschil maken in hun beweging.

Wij gebruiken de Shin Trainer om de onderbenen sterker te maken voor onder andere hardlopers, maar ook voor het verbeteren van de enkelmobiliteit.

Een verminderde enkelmobiliteit zien wij tegenwoordig erg veel voorkomen. Dit heeft invloed op hoe het lichaam beweegt. Zo zie je bijvoorbeeld problemen ontstaan bij het squatten. Het is lastig om dan rechtop te blijven. Een veelgebruikte oplossing is de hakken verhogen om dit te compenseren, maar hiermee pak je niet de oorzaak van het probleem aan. Door de tibialis sterker te maken zie je vaak snel een verbetering in de enkelmobiliteit en daardoor een betere squat. De Shin Trainer is daarvoor echt een uitkomst. Je kunt enorm makkelijk de tibialis trainen en erop letten dat je dit progressief.

Wanneer je dus problemen hebt met enkelmobiliteit of gewoon graag hardloopt dan is een Shin Trainer echt onmisbaar. ”

Ruben, Undisputed Utrecht

 

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de producten, het helpt mij bij verschillende flexibiliteitsoefeningen. Ook het feit dat de producten lokaal worden gemaakt spreekt mij enorm aan. Hiermee belasten we de natuur toch wat minder.

Ik kan iedereen aanraden om met de producten van Knietraining aan de slag te gaan om sterker te worden en je mobiliteit te vergroten

@hildersonjoachim on Instagram

Ik ben heel blij met jullie waanzinnig goede producten. Het helpt mij enorm in het bereiken van mijn doelen.

Saskia van Gelder on Instagram

Met de oefeningen voor mijn klapvoet die ik veel het gedaan zijn mijn klachten helemaal verdwenen!

Ik heb eerst bij een fysio gelopen, maar dat hielp maar beperkt. Met de oefeningen van knietraining merkte ik veel sneller resultaat en kan ik nu weer klachtenvrij bewegen! dank je wel!

Aad Maarsen

Daarnaast hebben we onlangs aandacht gekregen in het NRC over de oefeningen die wij adviseren om hoger te kunnen springen

Reviews artikel nrc