Kneeovertoesguy producten Nederland & België

De kneesovertoesguy heeft verschillende oefeningen die erg goed helpen tegen knie klachten. Voor zijn oefeningen zijn producten nodig om de oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren, zoals een Slant Board, Tib Bar en verschillende straps.. Aangezien de Kneesovertoesguy producten die in zijn filmpjes worden gebruikt niet te koop zijn, of met hele hoge verzendkosten geleverd worden, laten wij deze producten in Nederland maken.

Hiermee zijn wij de enige partij in de EU die een ruim assortiment producten heeft om het programma van the knees over toes guy uit te voeren.

De oefeningen zijn thuis of op de sportschool eenvoudig uit te voeren. Je kunt op elk niveau starten en opbouwen tot het niveau wat jij wilt. Dus check de filmpjes van de Kneesovertoesguy voor de oefeningen.

Kneesovertoesguy trainingsprogramma

Met het ATG trainingsprogramma van knees over toes guy kun met een aantal eenvoudige oefeningen zorgen dat klachten als kniepijn of shin splint kunnen worden opgelost.

De oefeningen zijn thuis of op de sportschool eenvoudig uit te voeren. Je kunt op elk niveau starten en opbouwen tot het niveau wat jij wilt.

Het ATG trainingsprogramma is dus voor iedereen. Of je nu 70 jaar bent en nog jaren soepel wilt kunnen lopen of je een topsporter bent die het maximale uit zijn of haar lichaam wilt halen. Het principe gaat voor beide op en beide kunnen dit programma op hun eigen niveau uitvoeren.