Klapvoet oefeningen: door de spieren en pezen aan de voorkant van het onderbeen te trainen kun je de klachten verminderen.

Klapvoet oefeningen

Klapvoet oefeningen

Misschien dat het nu heel logisch klinkt, maar door de spieren en pezen aan de voorkant van het onderbeen te trainen kun je de klachten verminderen.

Gaan deze klapvoet oefeningen snel resultaat geven?

Bij een klapvoet is er helaas vaak een lange weg te gaan. Er is vrijwel geen kracht, en dat moet dan ook langzaam worden opgebouwd. Geef het dus de tijd! Resultaat zal je wel gaan merken na de eerste paar weken, dan kun je verschil voelen en zien (zoals in het voorbeeld hieronder). Na een week of 4 tot 6 moet je echt gaan merken dat het beter gaat. Dan is het nog niet zoals je het graag zou willen, maar als er vooruitgang is, is er ook vaak motivatie om door te zetten!

Download ons gratis trainingsprogramma waarmee jij resultaat kunt boeken bij klapvoeten

  Welke oefeningen kan ik doen als ik last heb van een klapvoet?

  In ons gratis trainingsprogramma bieden we je 3 klapvoet oefeningen aan waarmee je de belangrijkste spieren, pezen en banden gaat trainen. Je maakt ze sterker waardoor je meer controle krijgt, minder zal struikelen en meer kwaliteit van leven kunt ervaren.

  Deze methode is getest bij Peter, Peter heeft 2 klapvoeten en heeft dit programma een aantal weken gedaan. De vooruitgang is duidelijk zichtbaar, maar zeker ook merkbaar voor Peter zelf. Hij struikelt minder, kan makkelijker langer wandelen en heeft minder moeite met autorijden.

  Resultaat na 3 weken

  Klapvoet oefeningen resultaat na 3 weken

   

  Na 3 weken deze oefening 2 x per dag gedaan te hebben is er een positief resultaat te zien van bijna 10 graden! Dat is voor Peter een enorm verschil!

  Aantal reacties van andere gebruikers:

  Door veel deze training te doen ben ik vrijwel volledig van mijn klapvoet af!

  Ben net begonnen met deze training en het gaat al een stuk beter! Ik blijft het volhouden!

  Duidelijk merkbaar verschil! Lopen gaat een stuk beter!

  Ben nu begonnen om met extra gewicht te trainen!

  Start vandaag met jouw klapvoet oefeningen met onze gratis trainingsprogramma